Akrep Burcu -2024

23 Ekim -21 Kasım

AKREP BURCU 2024

Sevgili Akrepler, 26 Mayıs 2024’e kadar karşıt burcunuz olan Boğa’da ilerleyen şans, büyüme ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, danışmanlık, davalar alanında size şans ve kolaylık getiriyor. Bekarsanız, ilişkiler açısından imkanların olduğu bir zamana ilerliyorsunuz. Ortaklı bir iş yapmak istiyorsanız, yılın ilk 5 ayını iyi değerlendirmelisiniz. Partneriniz varsa eğer, hayatında gayet olumlu gelişmeler ve ilerlemeler olabilir. Onun hayatındaki güzel gelişmeler size de iyi gelecektir. Yurtdışı, uluslar arası temalar, yolculuklar, uzaklar aracılığıyla hayatınıza şans ve gelişim fırsatları girebilir. Velhasıl insanlar ve gelecekten yana beklentileriniz hakkında Jüpiter, ayağınızın yere basmamasına neden olan pembe gözlükler de getirebilir. Şartların mükemmel olmasını beklemeden de hayata dahil olabilirsiniz.

2024’de hayatınız temelden yeniden yapılanacağı uzun bir yolculuğa giriyorsunuz.. Dönüşüm gezegeni PLÜTON; haritanızın en dip alanından geçmeye başlayacak. Bu etki uzun ve yavaş olacak ve 20 yıla yayılacak. .Zümrüd-ü Anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğabilirsiniz. Haritanın en dip noktası olan 4.evde transit eden Plüton; aile, kökler, atalar, atalardan genetik ve psişik genetik yoluyla aktarılan davranış kalıplarının, rahatsızlıkların, aile sırlarının, çocukluk anılarının, uzun zamandır bastırılmış içeride tutulmuş enerjilerin, duyguların, söylenmemiş sözlerin, korkuların ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir. Ev değişikliği, taşınma, göç, yaşanılan çevrenin değişmesi , ev tadilatı gibi fiziksel değişimler  de getirebilir. Mal, mülk, ev alım-satımı gibi konular gündeme gelebilir. Ama önemli olan, iç evimizin de tanzim edilmesi, iç dünyamıza da bir çeki düzen verilmesi zamanının da gelmiş olduğunu da belirtmek gerekir. Bilinçaltı hareketli. Derinlere gömdükleriniz ortaya çıkıyor belki?  Evlilik, ölüm, boşanma, aileye yeni katılımlar yoluyla ev/aile yapısında değişiklikler yaşanabilir. Aile bireyleriyle güç savaşı yaşanabilir.

2024 yılında gerçekleşecek ve kadersel etkiler taşıyan AY ve GÜNEŞ tutulmaları sizi iş, çalışma koşulları, günlük rutin işleriniz ve sağlık alanında etkileyecek. İş alanında önemli değişimler yaşayabilir, yeni bir işe başlama, terfi alma, iş hayatınızda reorganizasyon gibi durumları deneyimleyebilirsiniz. İşinize daha çok odaklanmak, uzmanlaştığınız alanda yeteneklerinizi parlatmak, ben burdayım demek, daha fazla görünür olmak,  işle ilgili eğitsel konulara yatırım yapmak size son derece iyi gelecektir. Bazılarınız için işte krizler ve ayrılıklar söz konusu olabilir. Hayatınızda sizi ilerlemekten alıkoyan psikolojik blokajlarınızı çözmek, korkularınızdan özgürleşmek için bilinçaltınızda yatan engelleri keşfetmek 2022’de her zamankinden daha önemli hale gelebilir. 8 NİSAN’da KOÇ BURCUNDAKİ GÜNEŞ Tutulması, spora, diyete, yeni bir tedaviye, günlük rutin alışkanlıklarınızı kıracak yeni bir düzene alışmaya başlamak için  harika bir zaman…Unutmayın, kendi önünüzde durmaktan vazgeçmek sizin kendinize vereceğiniz en güzel hediyedir.

Sorumluluk gezegeni Satürn 7 Mart 2023’ten beri Balık Burcu’na ilerliyor ve su grubu burçlarla dost bir açı kuruyor. Emek verdiğiniz takdirde bazı konular teazhür ettirmek sizin için eskisinden daha kolay olabilir. AŞK, flört konularında daha ciddi, temkinli hareket edebilir, yaşça daha büyük, olgun kişilere çekilebilirsiniz. Aşka, ilişkiye bakış açınızı, romantizmi ve sizi gerçekten bir ilişkide neyin mutlu ettiğini yeniden düşünme zamanıdır. Balık; idealizasyonu, hayal kurmayı ve koşulsuz sevgiyi sembolize eden bir burçtur, Satürn ise hayalcilikten uzak oldukça gerçekçi ve mantıklı olmayı sever. İlişkiler bu transitle daha sağlam temellere oturmak adına testten geçecektir.

Satürn, sizi yaratıcı kapasitenizi toparlamaya, somut şeyler ortaya çıkartmaya davet ediyor. Aslında keyif aldığınız konulara, hobilerinize iş olarak yaklaşabilirsiniz.   Çocuklu olanlar için somut adımlar atma zamanıdır. Aşk hayatında elle tutulur gelişmeler beklemelisiniz. Hobi gibi gördüğünüz bir uğraşı, 2024’te işiniz olabilir.

İşinizi ve toplumdaki statünüzü ciddi şekilde yeniden değerlendirecek; önemli gelişmeler deneyimleyecek ve bazı önemli kararlar alacaksınız. Akrepler için bazı krizleri fırsata çevirmek; diğer burçlara göre daha kolay olabilir. Kör noktalarınızla yüzleşmek ve buz dağının altında yatan yeteneklerinizi uyandırmak için 2024 güzel bir yıl.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın

Sağlık açısından bel, böbrekler, üreme, boşaltım sisteminize, boğazlar ve tiroitlere yıl genelinde dikkat edin. Rutin kontrollerinizi aksatmayın.

Kendinize iyi davranın🌲

❤Güzel bir yeni yıl olsun.

Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.