Aslan Burcu

23 Temmuz - 22 Ağustos

YÜKSELEN ASLAN BURCU -2024

 Şansı, büyümeyi, zenginleşmeyi anlatan Jüpiter’in 26 Mayıs 2024’e kadar Boğa burcunda transit etmesi sizlere mesleki alanda ve evlilikle ilgili konularda bir takım fırsatlar, gelişmeler getirebilir. Sosyal statünüz evlilik, terfi ya da önemli bir başarı aracılığıyla değişebilir. İş hayatınızda daha kolay ilerleme ve fırsatlar söz konusu. 12 yılda bir kere astroloji haritanızın iş, kariyer ve ilerleme ile ilgili alanına gelen bu Jüpiter etkisini, pasif kalarak kaçırmayın. Aktif olarak hayatın içinde olmaya çağrılıyorsunuz. Eğitsel konular, yabancılar, uluslar arası konular açısından şanslı olabileceğiniz bir dönemdesiniz.. İşle ilgili seyahatler ve eğitimler artabilir. 2024’ün ikinci yarısında çevreniz, networkünüz, üyesi olduğunuz gruplar, dernekler, organizasyon aracılığıyla size gelen fırsatlar ve kolaylıklar var.

25 Mart’ta Terazi Burcunda meydana gelecek Ay tutulması, sizin zihinsel faaliyetler, iletişim, eğitim, yakın çevre kardeşler, seyahatler ve düşüncelerinizi temsil eden alanda etkili olacak. Önünüzdeki altı aylık bir süreçte yakın çevrenizde kopuşlar, bitişler yaşayabilir ve eğitsel /ticari alanda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

8 Nisan’da gerçekleşecek olan Güneş tutulması bazı Aslanları, uzaklara, yurtdışına, farklı kültürlere taşıyabilir.  Yeni farklı alanlara açılma, yeni bir eğitim alanı, kişisel gelişim konuları, uluslararası ilişkiler açısından oldukça yenileyici ve geliştirici koşullarla karşılaşabilirsiniz. 2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla yakın çevreniz, kardeşler yeğenler, kuzenler alanına daha çok konsantre olmanız ve bu yakın çevre ilişkileri konusunda duygusal mücadele vermeniz söz konusu.

Sorumluluk ve kısıtlama getiren, sebep sonuç yasasının temsilcisi Satürn,  sizi 8.ev konularından sınava tabii tutuyor. Ortaklaşa gelirler, krediler, vergiler, miras, tazminat, vergi alanında sorumluluklarınız yüksek olabilir.  Kefil olurken, borç verirken dikkatli olun.

 Dönüşüm temalarının gezegeni Plüton, 20 Ocak 2024’te yaklaşık 20 yıl boyunca transit edeceği evlilik, ortaklıklar, davalar, açık düşmanlıklar alanınıza geçiş yapıyor. Plüton kişiyi derinliklere çekerek dönüştüren derin bir etkidir. Bu konularda hayatınızda derin dönüşümler yaşamaya başlayabilir ve işin içinde yakın beraberliklerinizden kaynaklı güçlü manipülasyonların, mücadelelerin olduğu bir dizi testten geçebilirsiniz. Plüto’nun doğası, yaratan ve yok eden Hindu tanrısı Shiva’nınkine benzer. Plüto genellikle bir yapıyı yıkarak başlar ve sonra onun yerine yeni bir tane yaratır. Plüton transitleri, kayıplar ve krizler yoluyla gerçek gücümüzün ortaya çıktığı bir zamanı gösterebilir. Egonuzu ve kişisel gücünüzü yeniden yapılandırmak durumunda kalabilirsiniz.

Aralık ayında Aslan burcunda bir Mars retrosu meydana gelecek. Bu retro 23 Şubat 2025’e kadar devam edecek. Mars retrosu, ilişkilerde kopuşlar, gerekli eylemin üretilmesi için ekstra efor ve kalp, omurga, sırt ile ilgili sorun çıkarabilir. Özellikle Aralık ayında Retro Mars ile Plutonun karşıtlık yapacağı zaman hem siz hem mevcut ilişkiniz çok büyük bir sınavdan geçecek.

Aşk ve flört konularında  5-29 Nisan, 11 Temmuz-5 Ağustos ve 17 Ekim-11 Kasım arası şanslı etkiler altındasınız.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın ❣

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.