BALIK BURCU 202419 Şubat - 20 Mart

19 Şubat - 20 Mart

BALIK BURCU -2024

Yükselen burcunuza göre okuyunuz.

ŞANS GEZEGENİ JÜPİTER; Günlük iletişim trafiğiniz, telefonlaşmalar, mailleşmeler artıyor.  26 Mayıs’a kadar kardeşler, yeğenler, kuzenler, yakın akrabalar, komşular yani yakın çevre ilişkilerinden yana şanslı olacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bunun yanı sıra zihinsel uğraşlarınız artabileceği gibi, yeni bir eğitime ya da kursa başlayabilir ve kendinizi geliştirecek yeni imkanlar bulabilirsiniz. Kitap yazmak ya da basmak, akademik bir konuya başlamak, araba almak, web sitesi hazırlamak, online satış yapmak, you tube kanalı açmak için güzel ve verimli bir zaman başlıyor. Jüpiter’in Balık burcundaki etkisiyle, sözleriniz, düşünceleriniz ve kendinizi ifade ediş biçiminiz yumuşayıp, daha esnek, hoşgörülü, kapsayıcı bir hale gelebilir. Zihinsel dağınıklık ve unutkanlık da artabilir. 26 Mayıs sonrası Jüpiter, 9 Haziran 2025’e kadar sizi  ev, aile, yerleşim, kökler, ebeveynler, gayrimenkul konularından yana şans, fırsat, kolaylıklar getirecek.  Psikolojik açıdan dağılmış ve yorgun iseniz, bu tesir sizin toparlanmanıza ve iyileşmenize vesile olabilir. Aile içinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir bebeğin doğuşu, evlilik, eve giren çıkanların artması, gayrimenkul konularından yana şanslı olma gibi durumları deneyimleyebilirsiniz. Taşınma, ev, şehir ya da ülke değişikliği yapma, yurtdışı ile ilgili konularda yeni güzel gelişmeler olabilir.ile, gayrimenkul konularında sizi destekleyecek.

Sorumluluk gezegeni ve sebep sonuç yasasının yöneticisi Satürn, 14 Şubat 2026 yılına kadar Balık burcunda olacak. Satürn sert gerçekler, Balık ise hayaller demek. Bu dönem hayalleriniz bile gerçekçi olmalı, kumdan kalelere benzer hayaller yıkılmaya mahkûm. Satürn sınır, Balık sınırsızlık demektir. Balık burcunun ayağı yere basmayan tarafını sıkıca törpüleyebilir. Balık burcu sınırsız bir yaratıcılık, ruhsallık,şifa ve fantazi kaynağıdır. Satürn balık burcuna ilerlediğinde hayallerimizi somutlaştırmak için gerekli olan sağlam zemin arayışı artar.

Hayallerinizi gerçekleştirmek için somut, mantıklı doğru planları yaptınız mı? Bir bütçe hazırladınız mı? Atılması gereken adımları listelediniz mi? Satürn Balık burcunda fedakarlığı, empatiyi ve karşılıksız hizmeti öne çıkaran, içsel- ruhsal hayatımıza yönelerek kabullenme öğreten unsurlar taşır. Satürn BALIK burcunda iken, ruhsal dersler, bazen acılar ama aynı zamanda hayata daha anlayışlı, esnek gözlerle bakacağımız dersler kazanırız.

Zodyak burçlar kuşağında egoyu ve kişiliği deneyimleme yolculuğuna maceracı, öncü ve BEN diyen, ZODYAĞIN İLK BURCU KOÇ ile başlayıp, kişiliğin olgunlaşarak, törpülenerek geldiği son durak olan BALIK burcunda ise 12 burcun tüm deneyimleri yer alır. Bu yüzden bu burç, ruhsallık, birliği deneyimleme, yüksek sezgi, fedakarlık, empati, vericilik, kendini adama, teslimiyet, akışta kalma, yaratıcılık, sanat, psikoloji, şifa, iyileşme ve rüyalarla ilintilidir. En major özelliklerinden biri de empatisi, sevgisi ve iyileştirme gücü ile doğal bir şifacı olmasıdır. Bu özelliklerinizin görünür olması için SATÜRN; arkanızdan size güç verecek bir paratoner gibi çalışabilir.

25 MART 2024’de TERAZİ BURCUNDA AY TUTULMASI, sizin borçlar, krediler, faiz, vergiler, eşin, ortağın parası, bankalar, ameliyat alanınızda gerçekleşecek. Tutulma tarihinden itibaren ilk 3 ya da 6 ayda bu temalarda bir sonuç alma, tamamlanma söz konusu. Bu konular korkularınızı, anksiyetenizi tetikleyebilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gereken dönemler. Bu dönem beliniz, böbrekler ve baş-boyun bölgenize ekstra dikkat edin.

8 NİSAN 2024’te KOÇ BURCUNDA ÖNEMLİ BİR GÜNEŞ TUTULMASI VAR. Tutulma tarihinden itibaren ilk 6 ay civarında, finansal alanda, yetenekler ve öz değerle ilgili konularda ilkleri deneyimleyeceğiniz bir yıl. Keyif aldığınız bir konuyu işe çevirebilir, terfi alabilir, para ile ilgili konularda YENİ BAŞLANGIÇLAR yapabilir, maddi kaynaklarınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

18 EYLÜL 2024’te BALIK BURCUNUN 25. DERECESİNDE BİR AY TUTULMASI OLACAK. Bu tutulma, bedensel sağlığınız, hayata bakışınız, yeteneklerinizi ortaya koyuşunuzla ilgili konuları aydınlatma yönünde önemli bir tutulma olacak. Bu tutulma 2025 yılınızı da etkileyebilir. Tutulma civarındaki tarihlerde sağlıkla ilgili kontrolden geçmesi gereken durumları ihmal etmeyiniz. Evlilik, ikili ilişkiler, danışmanlıkla ilgili konular, ortaklı işler, davalar, açık düşmanlıklarla ilgili konular tutulma civarı hayatınızda belirgin hale gelebilir. Bazı davalar sonuçlanabileceği gibi, danışmanlık alabileceğiniz biri hayatıza yön verebilir ya da evliliğe giden yolda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

DÖNÜŞÜM GEZEGENİ PLÜTON, 2024 YILINDA 12. EVİNİZDE 20 YILLIK BİR UZUN MARATONA BAŞLIYOR.  12. Ev, Güneşin şafaktan hemen sonraki halidir. Gün henüz ağarmamıştır. Etraf sisli puslu ve gölgelidir. Buradaki enerjiler henüz olgunlaşmamış, hassas ve etkiye açık bir haldedirler. 12.evi kesen burç ya da burada yer alan gezegenlerin vurguladıkları konular çok görünen, ortaya çıkan ,ete kemiğe bürünen türden değildir. Hatta kişi, 12.evde depolanmış enerjilerini bilinçli olarak ifade etmeyi seçmezse, bu değerler kişinin sırrı haline gelebilir. Kişiliğe entegre olmayan, yabancı ve kayıp bir parça fonksiyonu görebilir. Bize, hayata geçirmediğimiz, kullanmadığımız enerjilerin doğası hakkında bilgi verir ve içe yönelmiş enerjileri gösterir. Plüton’un bu evde transit etmeye başlaması, kişilikte çözülme zamanının geldiğini gösterir. Persona, yeniden doğmaya hazırlanmaktadır ki, Plüton transiti 12. evden, 1.eve doğru yaklaştığında bu etki daha görünür hale gelebilir. 12.evde transit eden Plüton, kişiye inzivaya çekilme ve sosyal etkileşimden uzak kalma durumu getirebilir.  Buna ilaveten, bilinçaltına ittiğimiz, karşılaşmamayı ve yüzleşmemeyi tercih ettiğimiz gölge taraflarımızla karşılaşmalar yaratacak mizansenler hazırlayabilir. Gölge; bizim olmamayı tercih ettiğimiz kişidir. Astroloji, bu evi gizli düşmanlar evi olarak da adlandırmaktadır. Düşmanımız olduğunu sandığımız kişi, bize en çok neyi aynalar? İsviçreli ünlü psikiyatrist Carl Jung’un da dediği gibi, kendi karanlığımızla yüzleşmek, diğer insanların karanlık-gölge taraflarını anlamanın en iyi yoludur. 12.evde transit eden Plütonun dönüştürücü etkilerini, rüya analizi sayesinde, rüyalarımızdaki sembolizmin dilini çözmeye çalışarak, iç dünyamızı anlamaya çalışarak değerlendirebiliriz. Eskinin gitmesine, sınırlarımızın genişlemesine ve egomuzun çözülmesine izin vermemiz bu transitin etkilerini daha rahat atlatmamızı sağlayabilir.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Dilek YILMAZ

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.