Başak Burcu 2024

23 Ağustos - 22 Eylül

BAŞAK BURCU – 2024

Yükselen burcunuza göre okuyunuz

 Sorumluluk gezegeni Satürn, 2024 ve 2025’in ilk yarısında evlilik, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklı işler, davalar ve açık düşmanlıklar alanında ilerliyor. Satürn, kural koyan, sistem getiren, sorumluluk ve disiplin isteyen, formlaştıran bir enerjidir ve bu konularda hayatınızda bazı önemli sınavlardan geçebilirsiniz. Bazı Başakların partnerinin elini taşın altına koyduğu bir yıl olurken, bazı Başaklar enerjisi düşmüş ilişkilerini sonlandıracaklardır. Özellikle eş ya da partnerle ilgili konularda bazen yönsüzlükler, belirsizlikler, aşırı idealizasyon, aldanma durumları da ortaya çıkabilir. Bunlara da dikkat edin. İklili ve sosyal ilişkilerde, ortaklı işler konusunda gerçekler ve hayaller arasında denge kurmayı öğreneceğiniz gelişmeler söz konusu.

Bunun yanında, Neptün karşıt burcunuz olan Balıkta Balık’ta yavaş yavaş ilerlerken ruhsal ve kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilir ve bu alana yatırımlar yapabilirsiniz.

Dönüşümü anlatan Plüton Ocak sonu itibarıyla iş, çalışma koşullarınızı ve sağlığınızı anlatan alana geçiş yapıyor. İş, sağlık ve günlük alışkanlıklarınızda yepyeni bir döngüye giriyorsunuz. İş yapma becerilerinizi geliştirmek, doğru projelere dâhil olmak, öğreneceğiniz ve geliştireceğiniz yeni yetenekler var. İçerisinde yüksek teknolojinin, grup aktivitelerinin, online çalışmaların olduğu işlerde meşguliyetiniz, mücadeleniz aratacaktır. 2022’de iş bulma ya da kendi işini kurma yönünde büyük bir çaba ve sorumluluk içinde kalabilirsiniz.

Hizmet ve yeni şeyler öğrenme yanında, gerek kendi gerekse başkalarının sağlığına daha fazla özen ve çaba göstermek durumunda da kalabilirsiniz. Bazılarınız için çalışma sisteminiz, iş yapma biçiminiz kökten yenileniyor.

ŞANS, büyüme, genişleme gezegeni Jüpiter, yılın ikinci yarısında, sosyal statünüz evlilik, terfi ya da önemli bir başarı aracılığıyla değişebilir. İş hayatınızda daha kolay ilerleme ve fırsatlar söz konusu. 12 yılda bir kere astroloji haritanızın iş, kariyer ve ilerleme ile ilgili alanına gelen bu Jüpiter etkisini, pasif kalarak kaçırmayın. Aktif olarak hayatın içinde olmaya çağrılıyorsunuz. Eğitsel konular, yabancılar, seyahatler, uluslar arası konular açısından şanslı olabileceğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. İşle ilgili seyahatler ve eğitimler artabilir. Kariyeriniz aracılığıyla tanıdığınız kişilerden şans ve destekler var. Bu kişilerle romantik ve sosyal fırsatlar önünüze çıkabilir.

25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI sizi finans, para durumunuz ve  yeteneklerinizi anlatan alanda gerçekleşecek. Borçlar, ödemeler, yatırımlar gibi finansal konularda bir sonuç alabilirsiniz. Emek verdiğiniz bir konuda maddi ve manevi sonuç alabilirsiniz.

8 Nisan’da gerçekleşecek olan KOÇ burcundaki Güneş Tutulması, önümüzdeki 6 ay içinde finansal işlerde, ortak kazançlarda, vergi, faiz, tazminat, nafaka, krediler konusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 18 Eylül’deki BALIK burcundaki AY tutulması, ilişkiler alanınızı hareketlendiriyor. Bir süredir devam eden ilişki sorunlarınızın nihai çözümü, barış veya ayrılık olarak ortaya çıkabilir.

23 Ocak-16 Şubat, 29 Nisan-23 Mayıs, 5-29 Ağustos ve 11 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında aşk hayatınız ve romantizm daha aktif hale gelecektir.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın ❣

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.