Boğa Burcu -2024

20 Nisan - 20 Mayıs

YÜKSELEN BOĞA -2024 yılı

 YÜKSELEN Burcunuza göre okuyunuz

Zodyak burçlar kuşağının azimli, sabırlı, yaratıcı burcu olan BOĞA’da, değişimin, devrimin ve aydınlanmanın gezegeni Uranüs transitine devam ederken, özgürleşme, başkaldırı, daha çok heyecan veren şeylerin peşine düşmeyle ilgili eğilimler hayatınızın ana başlığı olarak yansımaya devam ediyor.

2024 yılında Mayıs sonuna kadar şans gezegeni Jüpiter, Boğa burcunda ilerlerken, size Noel baba gibi güzel hediyeler vermeye, fırsat, kolaylıklar tanımaya devam edecek. Boğa burcu maddi güvence, güvenlik duygusu, yaratıcılık, maddi değerler, biriktirme, inatçılık-sabitlik, verimlilik, yeme-içme, haz, somut elle tutulur konularla ilgilidir.

Jüpiter’in Boğa burcundaki arz-ı endamı, bireysel olarak hedonist eğilimleri arttırır; konfora, yemeye, içmeye tensel zevklere eğilim artar. Eğer Yükselen burcunuz Boğaysa, Jüpiter’in büyüteç etkisiyle bedeniniz de büyüyebilir hatta Jüpiter’in ödem toplatmakta da üstüne yoktur.  Arazi, toprak, tarım, çiftçilik, ekin, mahsül, maddi değerler, ev, yatırımla ilgili konularda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 12 yılda bir burcunuzu ziyaret eden Jüpiter özellikle 26 Mayıs’a kadar size yabancılarla bir araya gelme imkanı, yolculuklar ve kendinizi geliştirebileceğiniz eğitsel imkanlar da sunmakta.

26 Mayıs’tan 9 Haziran 2025 yılına kadar kadar şans gezegeni Jüpiter, para ve finans ile ilgili alanda size fırsatlar ve destekler getirecek.Maddi imkanlar, işten gelen gelir bakımından şanslı olabileceğiniz bir dönem. Parayla olan ilişkinizi yeniden değerlendirme ve bu konuda öz değer düşüklüğü yaşıyorsanız işte bunu gelen fırsatlar ve şansla iyileştirme zamanı. Kendinize verdiğiniz değeri, öz saygı ve öz şefkatinizi arttıran deneyimler yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilir ve bunları gelire çevirebilirsiniz.

KOÇ ve TERAZİ burcunda yaşanacak AY ve Güneş tutulmaları çalışma ortamınız, iş koşullarınız, sağlığınız, günlük rutinleriniz, bilinçaltına bastırdıklarınız, hasıraltı ettiğiniz konular alanında sizi etkileyecek. 25 MART 2024 tarihindeki TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI, ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgili bir gündem oluşturabilir. Bel, böbrekler ve baş boyun bölgenize dikkat etmelisiniz. Rutin alışkanlıklarınızı değiştirmek, düzenlemek isteyebilirsiniz.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI, retro Merkür’ün de sürece katılımıyla, geçmişten gelen sizde büyük sıkıntı yaratan konuları patlatabilir. Gizlide olan şey görünür hale gelebilir. Bu süreç tam kontrol edemediğiniz, dümeni elinde tutamadığınız konuları gündeme getirebilir. Belli bir konuda şifalanmak için geleneksel ve alternatif yolları deneyebilirsiniz. Hayatınızda sizi ilerlemekten alıkoyan psikolojik blokajlarınızı çözmek, korkularınızdan özgürleşmek için bilinçaltınızda yatan engelleri keşfetmek 2024’te her zamankinden daha önemli hale gelebilir. Spora, diyete, sizi mutlu ve sağlıklı hissettirecek günlük aktivitelere başlamak için 2024 harika bir yıl.

2018 -2025 Arası Yükselen Burcunuzu Etkileyen URANÜS ETKİSİ:
*Kişiliğinizde, davranışlarınızda sizi özgürleştiren, eski sınırlarınızı radikal bir şekilde yenileyen 7 yıllık dönemin 4 yılını geride bıraktınız. Yükselen Boğaların kendileriyle kurduğu ilişki, 2018 yılından beri önemli değişimlerle yeniden şekilleniyor.  İnsanlara bakış açınız ve ilişkileriniz daha bağımsız, daha dinamik ve daha heyecan verici bir hale geliyor.
*Kişisel yeteneklerinizi daha çarpıcı ve yeni yollardan ifade etme yönünde girişimlerde bulunabilirsiniz. Görünüşünüzü, kişisel imajınızı tazelemek, sıra dışı değişiklikler yapmak size her zamankinden daha fazla iyi gelebilir.

* Sağlığınızla ilgili gelişebilecek ani bir rahatsızlık, hayata bakış açınızı aniden değiştirebilir. Sebebi bulunamayan ya da ani bir şekilde nükseden hastalıklara, Uranüs’ün bu alandan geçişine sık denk gelir. Bu konuda dikkatli olmalısınız.

*İnisiyatif alarak gerçekleştirebileceğiniz işlere ve projelere adım atmak için en ideal olan bir zaman dilimindesiniz.

Hayatınızın temelini inşa ettiğiniz bazı duvarlar 2019’dan beri sürpriz şekilde yıkılmış olabilir. Buz dağının altında yatan yeteneklerinizi, krizlere çözüm bulan zekânızı, işlerinizi halletmenin yeni ve yaratıcı yollarını 2024’te daha aktif kullanacaksınız.

2024’te meslek hayatınızda büyük dönüşümlerin, güç mücadelesinin öne çıktığı uzun bir dönem başlıyor. Dönüşüm gezegeni Plüton, 20 sene boyunca iş alanınızda ilerleyecek. 22 Ocak – 31 Ağustos arası ve 20 Kasım 2024 den sonra da yaklaşık 11 yıl PLÜTON kariyer, sosyal statünüz, mesleki konularınızı ilgilendiren alanda olacak. Saygınlığınızı korumak adına obsesif veya hırslı davranışlar sergileyebilir, hedeflerinize ulaşmak içni yıkıcı davranabilirsiniz. Ya da baskıcı, manipülatif ve obsesif davranan yöneticilerle bir güç savaşına girebilirsiniz. Kariyer alanından alacağınız Plütonik etki, iş/kariyer hayatınızın zaman içinde tamamen dönüşmesi şeklinde de çalışabilir yani mevcut işinizden çıkabilir / çıkartılabilir ve yaptığınızdan tamamen farklı olan bir işe doğru da evrilebilirsiniz. Özellikle Boğa burcunun ilk günlerinde doğan kişiler, Plüton’un bu etkisini daha yoğun hissedeceklerdir.

16 Eylül Balık tutulması ile arkadaşlıklar, sosyal network alanında bazı hayal kırıklıkları yaşayabilir, elemeler yaşayabilirsiniz. Yaratıcı zekanızın da son derece tetikleneceği bu tutulma ile gruplar, dernekler, organizasyonlar alanında yeni işbirlikleri de geliştirebilir, fikirlerinizin sonuç verdiğini görebilirsiniz.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın ❣

Sağlık olarak boğaz, tiroid, ses telleri, faranjit, boyun fıtığı, baş-boyun bölgesi, bel rahatsızlıkları ilgili hassasiyetler  2024’de hayatınızda  ön plana çıkabilir. Rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.