İkizler Burcu -2024

21 Mayıs - 20 Haziran

YÜKSELEN İKİZLER

Yükselen Burcunuza göre okuyunuz…

Şans, bolluk bereket, fırsatlar, büyüme, genişleme ve zenginleşmeyi anlatan  Jüpiter 26 Mayıs 2024– 09 Haziran 2025 arasında İKİZLER burcunda arz-ı endam edecek. Jüpiter, dokunduğu yeri BÜYÜTÜR! Büyüteç gibi çalışan bir gezegendir. Jüpiter, Güneş Sisteminin en büyük gezegeni olarak büyüteç gibi çalışır, içinden geçtiği burcun özelliklerini büyütür, abartır ve çoğaltır. Bu bağlamda JÜPİTER; hayatımızda İKİZLER temaları olan iletişim, zihinsel faaliyetler, öğrenme merakı, kurslar, eğitimler, yolculuklar, ticari faaliyetler, anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili konularda fırsatlar, kolaylıklar, büyüme ve zenginleşme enerjisi getirebilir. 2024’ün ikinci yarısı, sosyal, ticari ve iletişimsel hareketliliğin artacağı bir zaman olacaktır.

2024 yılında ise tutulmalar KOÇ ve TERAZİ aksında gerçekleşecek. Çocuklarınız ve onlarla olan ilişkileriniz, onların hayatında kadersel denebilecek gelişmeler, aşk hayatınız, eğlence ve sosyal hayatınız, geleceğe dair umut ve dilekleriniz, sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız bu eksendeki tutulmalar ile hareketlenecektir. Bu tutulmaların etkisiyle yeni sosyal çevrelere girebilir, sosyal ortamlarda önemli girişimlerde bulunmaya çalışabilir, gerçekleştirmek istediğiniz projelere dair harekete geçme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Hayatın içinde aktif olmaya çağrılıyorsunuz. Hayatınızda yapmak istedikleriniz, hayat vizyonunuz bu yıl yaşadığınız bazı kadersel olaylarla yeniden şekillenebilir. Bitkisel hayatta olan bazı arkadaşlıklarınız, üyesi olduğunuz dernekler, klüpler ile bağlantınız bir şekilde sona da erebilir. Tutulmalar; sizi yeni çevrelere, yeni insanlara, kadersel karşılaşmalara taşıyabilir. Bazı kişiler için kalıcı, kadersel aşk ilişkilerinin başlama dönemi olabilir. 25 MART 2024 TERAZİ burcundaki AY TUTULMASI, aşk hayatınız, yaratıcı çalışmalarınız, hobileriniz ve çocuklarınız varsa bu konularda muhasebe yapma, sonuç alma, verdiğiniz emeğin görünür hale gelmesi konusunda ışık tutacaktir.

8 NİSAN 2024 KOÇ burcundaki GÜNEŞ TUTULMASI , burcunuzu da yöneten MERKÜR’ün retro yaptığı süreçte meydana geleceği için, bu tarihler civarında eski arkadaşlarınız, eskiden üyesi olduğunuz dernekler, gruplar, organizasyonlar ile kadersel durumlar yaşayabilirsiniz. Yeni adımları ve yeni kararları uygulamaya koymak için Nisan 2024 sonuna kadar beklemenizi öneririm.

Dönüşüm ile ilgili gezegen Plüton, 20 yıl boyunca yavaş yavaş astroloji haritanızın dokuzuncu evinizden geçerken dünyaya bakış açınız, vizyonunuz,  inançlarınız derin bir şekilde komple değişebilir. Psikoloji, felsefe, insan doğası, astroloji, sembolizm veya dinle alakalı alanlarda derinleşip fikirsel olarak değişimlerden geçebilirsiniz. Eğer diğer gezegenlerle olumlu açılar varsa yurt dışı ile bağlantılı işlerde, seyahatler veya akademik alanda etkili bir pozisyona gelebilirsiniz.

2024 yılı boyunca Satürn etkisi kariyer alanında sizi epey meşgul edecek. 2023’te elinizi taşın altına koyduğunuz bir yıl BAŞLAMIŞTI ve bu süreç 2024 yılında da devam ediyor.. Mevcut kariyerinizin çıtasını epey yükseltme potansiyeliniz var. Son 14 yıldır iş hayatınızdaki emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Sorumlulukları ve sınırlamaları anlatan Satürn de bu yıl çok dikkat çekiyor. 2025’in ilk yarısına kadar kariyer alanınıza ilerleyecek olan Satürn size hem daha fazla güç, hem de daha fazla sorumluluk ve yük getirmekte. Mesleki alanda ve statünüzü ilgilendiren konularda daha olgun ve gerçekçi olmak durumundasınız.  İş hayatında, otorite figürleri ya da şirketi ilgilendiren konularda ciddi yükler ve kimi zaman dış kaynaklı sorumluluklarla da karşılaşabilirsiniz. Civa gibi hareketli olan siz, sabırlı olmak durumundasınız.

İlaç, kimya, içecek, tıp, psikoloji, sanat, yazarlık, grafikerlik, film sektöründen yana şansınız açık. Yaptıklarınız, emek verdiğiniz şeyler gözle görünür hale gelebilir ve SATÜRN, size bunun ödülünü de verebilir. Kalıcı başarılara imza atabilirsiniz. Satürn aynı zamanda aile, yuva, ebeveynler ile ilgili ekstra sorumluluklar da getirebilir.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın ❣

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Zeynep Dilek Yılmaz

 

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.