Koç Burcu 2024

21 Mart - 19 Nisan

YÜKSELEN KOÇ -2024

Yükselen Burcunuza göre okuyunuz.

Koç burcu hızlı ve öncü karaktere sahiptir. Her konuda liderliği üstlenen koç burcu öncü karakteri ile bir topluma ya da bir girişme yön vermekte etkilidir.

2024 yılında KOÇ VE TERAZİ aksında gerçekleşecek Güneş ve AY Tutulmaları etkisiyle önemli kadersel gelişmelerin etkisi altındasınız. 25 Mart 2024’te Terazi burcunda Ay tutulması, 8 Nisan 2024’te Koç burcunda tam Güneş tutulması, 2 Ekim 2024’te Terazi burcunda halkalı Güneş tutulması hayatında hızlı ve önemli olaylar başlatacak. Bu tarihler civarında hayatınızla ilgili evlilik, yerleşim, aile, davalar, sağlık, imaj değişikliği gibi konularda önemli kararlar alabilir; önemli sonuçlar ve değerlendirmeler içinde olabilirsiniz. Bitkisel hayatta olan ilişkiler bu tarih civarında sonlanabilir. Bazı KOÇLAR  için çocuk sahibi olma, öncü girişimler başlatma dönemi olacaktır.

2024’te iç dünyanızı ve psikolojinizi yeniden yapılandırıcı etkiler var. 7 Mart 2023’ten itibaren bilinçaltı, iç dünyanız, psikolojiniz ile ilgili konularda Satürn etkisi altındasınız. Geçmişin muhasebesini yapmak, geçmişten gelen sizi aşağıya çeken konularla yüzleşmek için zaman zaman yalnız kalmak isteyebilir ve inzivaya çekileceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz. İçinizde ve bilinçaltınızda uzun süredir tuttuğunuz enerjiler patlayabilir. Sizi hayatta geride tutan, görünmemenize sebep olan parçalarınızda kırılmalar, çözülmeler yaşayabilirsiniz. Bırakın sizden gitmesi gereken şeyler gitsin ve yeniye yer açın.

Korkularınız ve bilinçaltı blokajlarınız ile daha rahat yüzleşebileceğiniz bir yıl. Kolektife ya da başkalarına hizmet eden grup/takım çalışmaları içinde yer alabilirsiniz. Hastaneler, yardım kuruluşları, büyük kurumsal firmalarla ilgili işleriniz olabilir. Ayrıca ruhsal ve fiziksel sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Dolaşım sisteminiz, baş botun bölgeniz, bel ve böbrekler bu yıl hassas hale gelebilir.

Eskiye göre daha özgür, kabına sığmayan, isyankar, daha kolay hayır diyen ve sınır çizen bir düşünce sistemine doğru evrilebilirsiniz. İçinizdeki yaratıcı ve buluşçu yeteneklerinizi keşfetmek bu yıl daha kolay. Ruhsal, sanatsal, ezoterik, astrolojik, psikolojik çalışmalara çekilebilirsiniz.

26 Mayıs 2024 tarihine kadar şans, büyüme, genişleme ve bolluk bereket gezegeni Jüpiter size finansal alanda şans ve hareketlilikler getirecek. Bu dönem finansal açıdan refah ve başarı vaat eden bir zaman dilimidir. Sahip olduğu maddi manevi değerler her zamankinden hoşnut olduğu ve tatmin hissettirdiği bir evrede olacaktır.  Maddi zorluk yaşayanlar bu dönem yeni bir iş fırsatı yakalayabilirler.

Maddi imkanlar, işten gelen gelir bakımından şanslı olabileceğiniz bir dönem. Parayla olan ilişkinizi yeniden değerlendirme ve bu konuda öz değer düşüklüğü yaşıyorsanız işte bunu gelen fırsatlar ve şansla iyileştirme zamanı. Kendinize verdiğiniz değeri, öz saygı ve öz şefkatinizi arttıran deneyimler yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilir ve bunları gelire çevirebilirsiniz. Amma velakin, Jüpiter’in gölge yanıyla pahalı ve gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. 26 Mayıs’tan sonra 9 Haziran 2025 tarihine kadar şans gezegeni Jüpiter etkisiyle, yakın çevreniz, akrabalarınız kardeşlerinizden destekler görmeye başlıyorsunuz. Yeni eğitimler alabilirsiniz, yeni yolculuklara çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizin geliştiği genişlediği bir dönemde olacaksınız. Zihinsel aktiviteler, kurslar, sözel ve yazılı aktarımlar, iletişim, telefon trafiği ve kısa yolculuklar bu dönem artabilir.

2024 yılı Ocak sonunda dönüşüm gezegeni Plüton sosyal ilişkiler, gruplar, dernekler, organizasyonlar alanında sizi yeniden yapılandırma sürecine sokuyor. Bu alada güçlü mücadeleler verebilir, etrafınızda bazı kişiler daha obsesif, daha manipülatif ve daha baskın davranmaya başlayabilir ve bu kişilerle güç mücadelesine girebilirsiniz. Bazı kişiler toplumsal konularda etkili konumlara gelip projelerde güçlü bir rol üstlenebilir.

Geleceğe dair ümitlerinizi, isteklerinizi yeniden inşa etme sürecine giriyorsunuz. Eskileri update etme ve zamanın ruhuna göre ayar çekme durumunda kalabilirsiniz. Romantik ilişkilerde veya çocuklarla ilgili konularda derin dönüşümlerden geçeceğiniz uzun bir dönem olabilir.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın ❣

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.