Kova Burcu -2024

20 Ocak -18 Şubat

KOVA BURCU 2024

Yükselen burcunuzla beraber okuyunuz 🙂

Özgür ruhlu, radikal, bohem, zeki KOVALAR,

Şans ve zenginleşmeyi anlatan JÜPİTER etkisi ile 26 Mayıs’a kadar, ev, aile, yerleşim, kökler, ebeveynler, gayrimenkul konularından yana şanslı olacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz.  2022 ve 2023’te özel hayatı ve kariyeri arasında gel gitler yaşayan, başlangıç ve bitişler deneyimleyen sizler için,  Jüpiter’in astroloji haritanızın en dip noktasından geçişi size çok iyi gelecek. Psikolojik açıdan dağılmış ve yorgun iseniz, bu tesir sizin toparlanmanıza ve iyileşmenize vesile olabilir. Aile içinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir bebeğin doğuşu, evlilik, eve giren çıkanların artması, gayrimenkul, toprakla ilgili konulardan ve mirastan yana şanslı olma gibi durumları deneyimleyebilirsiniz. Taşınma, ev, şehir ya da ülke değişikliği yapma, yurtdışı ile ilgili konularda yeni güzel gelişmeler olabilir. Jüpiter’in 12 yılda bir gelen şifa etkisini, kendinizi hayattan, sosyal ortamlardan izole ederek kaçırmayın.

26 Mayıs’tan, 9 Haziran 2025 yılına kadar şans gezegeni JÜPİTER’in dokunuşu ile beraber, aşk, ilişkiler, yaratıcılık, hobiler ve kendini ortaya koyma açısından şanslı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. İletişim trafiğinizi ve yolculuklarınız artabilir.Tatil, eğitim, seyahatler aracılığıyla yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenlere Jüpiter, hediye olarak bebek müjdesi de getirebilir. Yeni bir hobi edinebilir ya da mevcut hobinizi iyice geliştirebilirsiniz.

Jüpiter, yükselen burcunuza da olumlu bir etkileşim yapacağı için, imajınızda /görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Jüpiter geçişleri ödem yapar, kilo aldırır, buna dikkat edin. Kalp dolaşım sistemi ve damarlara ilgili sorunları da su yüzeyine çıkarabilir. Tatiller, keyifler, hobiler ve eğlenceli aktivitelere daha çok zaman harcamak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ifade etmek konusunda bolca şansınız olacak. Bir hobinizi işe çevirmeniz de gayet mümkün görünüyor. Jüpiter’in iyileştirici dokunuşlarından en çok nasibini alacak olanlardansınız.

2008 yılından beri yıldır ortada görünen ve görünmeyen endişeler, korkular, yükler, sorumluluklar altında kalmış olabilirsiniz. Belki kontrolünüz dışında gelişen can sıkıcı zorluklar, önemli bir sağlık sorunu, kayıplar, iş kaybı ve sabote ettiğiniz ilişkiler yaşadınız. Bazılarınız işsiz kalmış olup, iş hayatı, statüsü ve mesleği tamamen değişmiş olabilir. Çabalarınız görülmemiş ya da fark edilmemiş olabilir. Belki boşa kürek çektiğinizi düşündünüz. İş ve çalışma şartlarınız belirsizdi ve siz el yordamıyla sis bulutu içinde ilerlemeye çalıştınız. Bundan sonra kendinizi pek çok alanda daha görünür hale getirebilirsiniz.

Dönüşüm gezegeni PLÜTO, artık OĞLAK burcundan çıkıp 20 yıl boyunca kalacağı KOVA BURCUNA geçiş yapıyor. Zümrüdüanka kuşu gibi küllerinden yeniden doğmak, rejenerasyon, ölüm ve tekrardoğuş konuları, Plüton’un dönüştürücü etkilerinin yansımalarıdır. Plüton transitinin o kadar yavaş, ince ve süptil bir  etkisi vardır ki, birçok insan bu transiti almaya başladığı ilk dönemlerde, nasıl bir etki altında kaldıklarının tarifini net bir şekilde yapamayabilir. Durgun sular derin akar benzetmesi, Plüto transitini anlatmak için biçilmiş kaftandır. Bu transitle genellikle kendinize daha güven duyan bazen de daha baskın, manipülatif ve takıntılı bir hale gelirsiniz.  PLÜTO; uzun vadede olaylara, hayata bakış açınızı ve kişiliğiniz kökten değiştirerek yenileyecek, içinizdeki gerçek gücün ortaya çıkması için mücadele verebilirsiniz.  Plüto etkisi bazen çevrenizle ve otorite fgürleriyle güç savaşlarına da işaret eder. Büyük teknoloji ve bilişim firmaları, bilgisayar, yazılım, yapay zeka, genetik, tıp, uzay bilimleri, astronomi ve astroloji, frekanslarla tedavi, hücre yenileme ile ilgili üst düzey cihazların kullanıldığı bir alanda aktif olarak varolabilirsiniz. BİLGİNİN GÜÇ olduğunu iyice deneyimler olacaksınız.

25 Mart’ta TERAZİ BURCUNDAKİ AY TUTULMASI ile beraber, tutulmadan sonraki 6 aylık süre içinde uluslar arası temalar, yurtdışı, yabancılar, davalar, mahkemeler, akademik konular, kişisel gelişim konuları ile ilgili temalarda önemli bir tamamlanma, sonuç alma ve bazı şeylerin artık daha bilinir ve net olduğu bir süre yaşayabilirsiniz.

8 Nisan’da öncü KOÇ BURCUNDA gerçekleşecek olan Güneş tutulması, Ekim ayına kadar olan dönemde sizi yetenekler, eğitsel ve zihinsel alanda son derece girişken ve yenilikçi kılıyor. Ticaret, satış pazarlama, eğitim, medya, basın yayın sektörleriyle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Araba alabilir, yolculuğa çıkabilir, yeni bir eğitime başlayabilir ve yakın çevrenizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

7 Aralık 2024’te başlayacak MARS RETROSU, çalışma hayatınızda, sağlıkla ilgili konularda ekstra efor sergilemenize sebep olabilir. İKİLİ ilişkilerde kıskançlık ve güç savaşları yaşayabilirsiniz.  MİDE ve KALP dolaşım sisteminize, bu dönem özellikle dikkat etmelisiniz.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.