Oğlak Burcu

22 Aralık - 19 Ocak

OĞLAK BURCU – 2024

Yükselen burcunuzla beraber okuyunuz 🙂

Şans gezegeni Jüpiter, 26 Mayıs’a kadar sizin aşk,romantizm, flört, hobiler, yaratıcılık, çocuklar alanınızda yer alacak. Bu yıl flört etmek, aşkı bulmak ve yeni bir aşka yelken açmak, yabancı, farklı kültürden birileriyle tanışmak için çok güzel bir zaman dilimindesiniz. Yaratıcı enerjinizi, sanat ve estetikle ilgili  yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz bir dönem. Çocuk sahibi olmak isteyen Oğlaklar için verimli bir yıl.

26 Mayıs 2024’ten, 9 Haziran 2025 tarihine kadar ŞANS gezegeni Jüpiter, iş ve çalışma koşullarınızı, iş arkadaşlarınızı, sağlığınızı, gündelik alışkanlıklarınızı anlatan alana geçiş yapan Jüpiter, size bu konulardan yana şans, büyüme ve imkanlar getirebilir. İş değişikliği yapabilir ya da çalışmıyorsanız yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yabancılardan, uzaklardan yana şansınız artabilir. Jüpiter, büyüteç gibi çalıştığı için günlük hayatınızda takip etmeniz gereken işleri  de arttıracaktır. Satış pazarlama, basın, medya, turizm, eğitim, otomotiv sektöründen yana şanslı olabileceğiniz bir zaman. Aynı anda iki iş, iki yer, iki proje gibi çifte durumlar içinde kalabilirsiniz. Yeme/içme alışkanlıklarınızı düzenlemek, yürüyüşe, spora, diyete ve detoksa başlamak için güzel bir döneme giriyorsunuz. Akciğerinize, el, kol, omuzlardaki sinir sıkışmalarına ve sinir sisteminize dikkat dikkat edin.

2008 yılında Plüton’un Oğlak burcuna geçişiyle beraber hayatlarında, işlerinde ve ilişkilerinde değişim hatta dönüşüm yaşamaya başlayan Oğlaklar şimdi bambaşka bir zeminde hareket ediyor olmalılar…Dönüşüm gezegeni Plüton 2024 yılının Ocak sonundan itibaren 20 yıl boyunca transit edeceği, finansal kaynaklarınızı, para kazanma biçiminizi ve yeteneklerinizi anlatan alana geçiş yapıyor. Maddi durumunuzu sil baştan yeniden değerlendireceğiniz, maddi konularda yeniden bir yapılanma içerisine gireceğiniz bir yıl olacak. Yeni bir iş, iş yapma şeklinizin ve paraya bakış açınızın değişmesi oldukça muhtemel. Bu alanda denenmemiş denemeli, inisiyatif kullanmalısınız. Geleneksel, bildik yollardan ilerlemek maddi açıdan artık sizi tatmin etmeyecek. İçinde yeni teknolojilerin olduğu, bireysel ve bağımsız yapılan işleri de düşünmelisiniz. Daha fazla kazanma ve daha fazla harcama eğiliminde de olabilirsiniz.

Sorumluluk gezegeni SATÜRN; 2024 boyunca günlük iletişim trafiğiniz,  kardeşler, yeğenler, kuzenler, yakın akrabalar yani yakın çevre ilişkileri alanında ekstra sorumluluklar getirebilir. Belki yardımınıza ihtiyaçları vardır belki de sizin onların yardımına ihtiyacınız vardır.  Ya da onlar sürekli yardım istekleriyle fazla emek harcamanıza neden olabilirler.. Satürn’ün geçtiği bu alan aynı zamanda iletişim evidir. Satürn 3. evden geçerken daha ciddi konuşma eğiliminiz artabilir. Zihinsel dağınıklığa ve unutkanlığa dikkat edin. Aynı şekilde düşünceler ve fikirlerde ciddileşecektir. Satürn’ün negatif tarafı olan depresyon konusunda dikkatli olmalısınız. Eğer atacağınız pozitif adımlara konsantre olursanız bunu yenebilirsiniz. 

Bunun yanı sıra zihinsel uğraşlarınız artabileceği gibi, yeni bir eğitime ya da kursa başlayabilir ve kendinizi geliştirecek yeni imkanlar bulabilirsiniz. Kitap yazmaya, akademik bir konuya konsantre olmak, web sitesi hazırlamak, zihinsel açıdan eskiden yarım kalan bir dil eğitimine başlamak için güzel ve verimli bir zaman başlıyor.

 Aşka, ilişkilere bakış açınız 2019’dan beri ani, süpriz ve bazen sarsıcı biçimde değişmeye başladı. 2024’te aşk alanızıda transit eden URANÜS ETKİSİYLE, çizginizin dışında olan birliktelikler yaşayıp ya da yapmam dediklerinizi yapar hale gelerek ilişki dünyanızda gel gitler yaşayabilirisiniz.. Aniden gelişen sürpriz aşklar var. Hızlı şekilde başlayıp aniden de sonlanabilir. Sürpriz hamilelik de gündeminize düşebilir.

25 Mart’ta TERAZİ BURCUNDAKİ AY TUTULMASI; iş ve özel hayatınızda bir tamamlanma ya da bir sonuç alma ile ilgili bir gündemi hayatınıza taşıyabilir. Bu tutulma kadınlarla ilgili bir krize, bir işin sonlanmasına, iş hayatınızda bazı dengelerin değişmesine ya da bu konularda gizli bir şeyin açığa çıkmasına işaret ediyor.

8 Nisan’da öncü KOÇ BURCUNDAKİ TUTULMA, taze ve ve yeni başlangıçlara, cesaretle atılması gereken adımlara bir destek niteliğinde olacaktır. Ekim ya da Aralığa kadarki süreç içinde evlenebilir, gayrimenkul satın alabilir, şehir ya da ülke değişikliği yapabilir, aile büyüklerinin sorumluluğunu alabilirsiniz.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.