Terazi Burcu

23 Eylül - 22 Ekim

TERAZİ BURCU 2024

2024’ün başrolünde siz varsınız. Ay ve Güneş Tutulmaları, Terazi ve Koç aksında olmaya devam edecek. 2024 hem ilişkilerinizi, hem hayata bakış açınızı güncelleyecek bir yıl olacak. Bazı Teraziler; evlilik, ortaklık, ayrılık, taşınma, iş, şehir ve ülke değişikliği gibi majör kararlar alacaksınız.  25 Mart’ta Terazi Burcundaki Ay tutulması, yaptığınız, emek verdiğiniz bir iş ya da ilişiki ile ilgili konularda bir sonuç alma, tamamlanma süreci ile ilgilidir. Bu bir evlilik veya ayrılık kararı olabileceği gibi, yolculuklar, taşınma, şehir değişikliği gibi konularda hayatınızda önemli bir kararın meyva verdiği döneme denk gelebilir. 8 Nisan’da karşıt burcunuz olan Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması da evlilik, ortaklı işler, yakın ilişkiler alanında  yeni başlangıçları, ilkleri, hayatınızda yeni bir sayfanın açılmasını gündeme taşıyabilir.

2 Ekim 2024’te TERAZİ BURCUNDAKİ AY TUTULMASI; ikili ilişkilerde, ortaklıklarda, evliliklerde, iş birlikleri, sanatla ilgili konularda adalet, eşitlik gibi toplumsal değerlerde, hukuksal ve diplomatik ilişkilerde sonuç alma, tamamlanma enerjisi var.

2024’ün ilk 5 ayında, ortaklı işler, yatırımlar, ödemeler krediler ile ilgili konularda size kolaylıklar ve güzel imkanlar getiren etkiler söz konusu. Önemli bir krizi fırsata çevirme, travma gibi yaşayabileceğiniz bir olayı daha hafif atlatma ya da kıl payı kurtulma gibi durumlar başınıza gelebilir. Yakın ilişkilerde daha affedici, empatik ve hoşgörülü olabilir ve unutmakta, affetmekte zorlandığınız olayların daha kolay üstesinden gelebilirsiniz.  Herşeyi rasyonelleştirmeden, kalple anlamaya çalışmak ruhsal açıdan şifa verici olabilir. Yılın ilk beş ayında önemli bir hastalıktan iyileşme, şifalanma ya da sizi psikolojik olarak zorlayan duyguları dönüştürme etkisi çok kuvvetli.

26 Mayıs’tan 9 Haziran 2025’e kadar, şans gezegeni Jüpiter İkizler burcuna geçerken, sizin yurtdışı, uluslararası bağlantılar, akademik konular, turizm, medya, yayıncılık, mahkemeler alanınıza geçiş yapmış olacak.

Akademik /eğitimle ilgili konular, kişisel gelişim ile ilgili eğitimler, uzaklar, yabancılar, uluslar arası ilişkiler, hukuk, davalar, medya, reklam, yayıncılık ile ilgili konularda şanslı olabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yazdıklarınız varsa yayınlayabilirsiniz. Ufkunuz genişliyor.  2024’ün son 6 ayında karşılaştığınız ve tanıştığınız kişilere dikkat edin. Hayata bakış açınızı değiştirebilirler. Yabancı,farklı kültürden biriyle bir ilişki de başlayabilir. Kendinizi tanıtmak, prestij ve ün kazanma açısından şanslı olabileceğiniz bir dönem başlıyor. Seyahatler her zamankinden daha fazla geliştirici ve keyifli olabilir.

Dönüşüm ve yeniden yapılanmanın gezegeni Plüto, 2008’den beri hayatınızın temelinden sizi yavaş yavaş etkilerken işinizde, kariyerinizde, sosyal statünüzde ve ilişkilerinizde, ilişkilerle ilgili önemli bir değişim dönüşüm evresi yaşamış olabilirsiniz. Gizli saklı olan birtakım durumlar, bilinçaltınıza ittiğiniz bastırdığınız duygular, düşünceler, fiziksel hastalıklar ya da eşiniz, partnerinizle ilgili önemli konular açığa çıkmış ya da kör noktanızı daha iyi görmüş olabilirsiniz. Plüto; büyük güçtür ama büyük mücadeleyle gelir.

2024 yılında Plüto; sizin aşk, yaratıcılık, çocuklar, keyifler, hobiler alanını etkiliyor. 20 yıl boyunca bu alanda kalacak. AŞKA bakış açınız, bağ kurma ve bağlanma biçiminiz değişiyor.  İLİŞKİ KALIPLARINIZ DEĞİŞİYOR… İlişkileriniz, tutkulu ve takıntı halindedir. Bir diğer Plüto problemi olan kıskançlığa dikkat edin. Yeni bir hobi edinme, hobi gibi gördüğünüz bir şeyi işe çevirme, çocuklarla aranızda güç savaşı yaşama, manipülatif davranma ve baskı uygulama, kumar ateşini, spekülatif yatırımları impulsif bir şekilde yönetmeye çalışma gibi durumlar yaşayabilirsiniz.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın ❣

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.