Yay Burcu -2024

22 Kasım -21 Aralık

Öz burcunuz ve Yükselen burcunuzla beraber okuyunuz.

Satürn 2024 ve 2025 ilk yarısı boyunca, aile, yuva, yaşadığınız yer, psikolojik yapınızla ilgili konularda ciddi bir yapılandırmayı beraberinde getiriyor. Ev ve aile yapısı isteyeceğinize dair ciddi sorgulamalar içine girebilir, akabinde kalıcı ve iddialı aksiyonlar alabilirsiniz. Yepyeni bir düzen kurmak, aileden ayrı yaşamak, evlenmek veya işler iyi gitmiyorsa boşanmak, şehir veya ülke değiştirmek bu süreçte gündeme gelebilir. Ebeveynlerini sağlığı, bakımı ön plana çıkabilir veya onların da daha mutlu olacakları yaşam alanları ile ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.  Satürn size kapasitenizi ve sınırlarınızı bilmenizi de öğretecek.

8 Nisan’da gerçekleşecek olan KOÇ BURCUNDAKİ Güneş tutulması, özellikle Ekim -Kasım ayına kadar olan süreçte, aşk, ilişkiler alanında daha önce cesaret edemediğiniz konularda yeni başlangıçlar söz konusu. Kadersel tanışmalar, biraraya gelişler gayet mümkün. Aşk hayatınız şifalanabilir. Bu zaman diliminde yeni bir aşka yelken açabilir, çocuk isteyenler çocuk sahibi olabilir, sahne /göz önünde olabilir ya da yeni bir hobi edinebilirler.

25 Mart’ta TERAZİ BURCUNDAKİ AY TUTULMASI; işten kazancınız, arkadaşlıklar, sosyal çevreniz, üyesi olduğunuz gruplar, dernekler, klüplerle ilgili bir tamamlanma, bazı kişilerle ayrılık dönemi. Sosyal ilişkilerinizi masaya yatıracağınız bir dönem. Birtakım gizli bilgiler, gizli kalmış konular bilinir, görünür hale gelebilir.

2 Ekim 2024’te TERAZİ BURCUNDA bir Güneş Tutulması olacak. Hayata bakış açınızı, vizyonunuzu, dilek ve isteklerinizi tatmin edecek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni kazanç alanları yaratabilir, yeni bir sosyal çevreye dahil olabilirsiniz. Hayatınızdaki en büyük değişimleri, arkadaşlık ilişkileri dolayısıyla tecrübe edebilir, sosyal ilişkiler gerçek gücünüzü bulmanızı sağlayabilir. Bir grup enerjisini canlandırıp hep bir arada hareket edebilmek için güzel bir fırsat sunuyor. Geleceğe birlikte adım atmak ve arkadaşlardan destek almak için harika bir zamandasınız.

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter 26 Mayıs’tan sonra, sizlerin evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler, davalar alanınızda etkili olmaya başlayacak. Evlilik, ortaklı işler, davalarla ilgili konularda sizi yeni atılımlara gelişmelere ve fırsatlara taşıyacak. Evlenmek yuva kurmak veya iş ortaklıkları gerçekleştirmek üzere şanslarınız artış gösterecek. Kalıcı uzun vadeli ve size fayda sağlayacak birlikler iş ortaklıkları ve ilişkiler kurmak üzere şans yakalamaya devam edeceksiniz.

Dönüşüm gezegeni Plüton 20 Ocak itibarıyla, 20 yıl sürecek uzun bir maratona başlıyor.  Bu uzun transit, sizlerin iletişim, zihinsel faaliyetler, eğitimler, yakın çevre alanınızda gerçekleşecek. Bu oldukça uzun sürecek Plüton geçişi süresince zihniniz, düşünce biçiminiz, öğrenme ve bilgiyi aktarma şekliniz bir değişim sürecinden geçebilir. BİLGİ; güçtür sizin mottonuz olacak. Fikirlerinizde daha özgür ve orijinal olmak isteyeceksiniz. Grup projeleri içinde çalışmak, yüksek teknoloji, bilişim ve iletişim sektörü, genetik, tıp, radyoloji, yapay zeka, havayolları, astroloji ile ilgili işlerde de uğraşabilirsiniz.

İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın ❣

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Zeynep Dilek Yılmaz

 

 

 

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.