Yengeç Burcu

21 Haziran - 22 Temmuz

YÜKSELEN YENGEÇ -2024

 2024 yılında Ay ve Güneş tutulmaları hayatınızın iş/kariyer, statü, uzun vadeli hedefler ile aile, yerleşim, taşınma, ebeveynler, aile büyükleri alanını etkileyerek hayatınızın dekorunu yenileyecek. 25 Mart’da 5 derece Terazi Burcunda önemli bir Ay tutulması meydana geliyor. Ev, yuva, yerleşim, taşınma, ebeveynler ya da aile büyükleri ile ilgili bir sonuç alma, muhasebe yapma ya da gizlide bir şeyin görünür ve bilinir olduğu bir süreçten geçiyor olacaksınız. Yer değişikliği, taşınma, tadilat veya dekorasyon için uygun bir dönem. 8 Nisan 2024’te haritanızın iş, kariyer ile ilgili alanında bir Güneş tutulması meydana geliyor. Bu Güneş Tutulması, Merkür Retrosu ile birleşeceği için iş ve toplumsal hayatınızda geçmişten gelen bitmemiş, yarım kalmış konularla yüzleşmek zorunda kalabilir ve bunların üstesinden gelmeyle ilgili bir fırsatı değerlendirebilirsiniz. Tutulmaların etkisi 6 ay ile 1 yıla kadar yayılabilir. Bu Güneş Tutulması ile yeni bir iş başlangıcı, terfi, kariyerde yükselme, tazelenme, işle ilgili konularda ilkleri deneme fırsatı doğacaktır.

26 Mayıs’a kadar şans, bolluk, büyüme ve zenginleşmeyi anlatan Jüpiter, sizi sosyal alanda, gruplar, dernekler, organizasyonlar alanında destekleyecek. Geleceğe dair beklentilerinizi, planlarınızı ve niyetlerinizi yeniden çerçevelendireceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz.   Sezgisel, yaratıcı ve ruhsal yanı güçlü olan kişilerle daha sık görüşebilir ve değişik insanlarla işbirliği yapabilirsiniz. Networkünüz, sosyal çevreniz, dernek ve organizasyonlar aracılığıyla gelecek olan fırsatlar, şanslar söz konusu.  İşten ve farklı projelerden gelebilecek ek kazançlarınız olabilir.

 26 Mayıs’tan, 9 Haziran 2025 yılına kadar Jüpiter hayatınızın farklı alanında fırsatlar sunacaktır. 12.evinizde transit edecek olan Jüpiter,  sizi koruyucu melek gibi koruyabilir. Sezgileriniz, farkındalığınız artıyor. Ruhsal ve manevi çalışmalar yapmak, içinizdeki zenginlikleri keşfetmek, geçmişten gelen affedemediğiniz konuları arkanızda bırakmak için güzel bir dönem başlıyor. Kurban durumuna düştüğünüz konulara dikkat edin. Yaratıcı özelliklerinizi aktif hale getirebilir, bilinçdışınızla işbirliğinin keyfini çıkarabilirsiniz. Zihniniz bu tarhiler döneminde daha aktif çalışacağı için zihinsel yükleriniz de artacaktır. İki önemli karar, iki major durum, iki kişi veya iki iş seçeneği gibi çifte durumlar önünüze gelebilir.

 

 Yengeçler 2008 yılından beri karşıt alanları olan evlilik, ilişkiler, davalar, ortaklar, ortaklı işler ve açık düşmanlıklar alanında ilerleyen dönüşümü ve yeniden yapılanmayı anlatan Plüton artık bu alandan çıkıyor. Sizin için derin bir nefes alma vakti. İlişki, bağ kurma şekliniz, birlikteliğiniz, ortaklı işlerini varsa, bunlarla olan mücadeleler sizi tamamıyla, dönüştürmüş olabilir. Belki evlendiniz, boşandınız, ikili ilişkilerde psikolojik ya da fiziksel şiddete uğradınız ve tüm bu süreçte dibi görüp, yeniden yapılanmak durumunda kaldınız. Plüton etkisi derindir ve yavaş yavaş işler. Bu etkiyle, eski realitede ölüp, yeni realitede doğmak kaçınılmazdır. Plüton transitleri, gelişimimize hizmet etmeyen,  işe yaramayan, yıpranmış, eskimiş, çürümüş olan düşünce kalıplarının, imajların, duyguların, inançların, yaşam tarzının ve hayat felsefesinin masaya yatırılıp psikanaliz yapılması gereken zamanı işaret eder. Hades; yeraltının, ölüler diyarının ve cehennemin yöneticisidir. Özellikle 20 Ocak 2024 yılında en derin korkularınız, ortaklı işlerden elde edilen gelir, eşin, ortağın parası, vergi, kredi, nafaka, miras, ameliyatlar ve ölüme yakın deneyimler, ameliyatlar alanında ilerleyecek olan Plüto ile önce bu alanlarda baskı, mücadele içinde kalabilirsiniz. Plüto 20 yıl boyunca bu alanda kalacak.

Plüto transitinde, kişinin kendi yarattığı cehennemiyle karşılaşması, yani psikolojik anlamda kendi gölgesi, kendi şeytanıyla, karmik tortularıyla, egosuyla, bastırmış olduğu duygularıyla ve alt benlikleriyle karşı karşıya gelme sürecini anlatır. Şuuraltının derinliklerinde gömülü olan duygular volkanik bir patlamayla yüzeye çıkabilir. Yüzleşmek ve bu duygulardan özgürleşmek isteği değişim ve dönüşüm için ilk adımlardır. Kayıp ve bastırılmış enerjilerle yüzleşmek, korkunun içine girmek ve onu tekrar yaşamak, yaranın kabuğunu kaldırmak ve sonrasında merhemini sürmek, şifalanma sürecini başlatır.

 Bu yıl Satürn sizi hayatın anlamı, inançlar, kişisel gelişim ve bilgelik gerektiren konularda bir dizi deneyime tabii tutacak. İnançlarınızla ilgili fabrika ayarlarınızı yeniden resetlemek ve tazelemek durumunda kalabilirsiz. 2026 yılında kadar haritanızda etkili olacak olan Satürn etkisiyle, eğitim, uzaklar, yolculuklar, uzak çevreler, akademik konular, davalar ile ilgili konularda sıkı çalışmak, disiplinli davranmak bazen de sınırlayıcı durumlarla karşılaşmak durumunda kalabilirsiniz. İstediğiniz noktaya gelebilmek ve hedefe varabilmek için önce Satürn’ün biçtiği bedeli ödemelisiniz. Yurtdışına taşınmak istiyor ya da yabancılarla iş yapmak istiyorsanız, belsi risk almayı da göze almalı ve buradaki konfor alanından çıkmayı da başarabilmelisiniz. Uzaklar belki yurtdışı kaynaklı, aile, eğitim, seyahatler veya uzakta bulunan kişiler ya da yurtdışındaki tanıdıklar/ akrabalarınız nedeni ile sınırlandırıcı, test edici durumlar yaşayabilirsiniz.

 Aşk hayatınızda, 5-29 Nisan, 11 Temmuz-5 Ağustos ve 17 Ekim-11 Kasım arasında daha şanslı ve romantik etkiler altındasınız.

 İletişim, eğitim, ticari faaliyetlerle ilgili Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu  tarihler civarında iletişimde, yazışmalarda, yolculuklarda, anlaşma, sözleşmelerde, ticari faaliyetlerde erteleme, gecikme ve zorluklar yaşayabilirsiniz. Ex aşklar geri dönebilir. Kayıp eşyalarınızı bulabilirsiniz. Bu tarihlerde yeni başlangıçlar ve büyük hareketler yapmayın ❣

Kendinize iyi davranın, güzel bir yıl olsun:-)

Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.