Astroloji Güncel YazılarAstroloji YazılarıEZBER BOZAN BİR KAVUŞMA…!..JÜPİTER VE URANÜS 21 NİSAN’DA BOĞA BURCUNDA KAVUŞUYORLAR….

16 Nisan 2024by dilekyilmaz

14 yıl sonra Jüpiter ve Uranüs, 21 Nisan’da BOĞA BURCUNDA kavuşup yeni bir döngü başlatacaklar. Jüpiter Uranüs kavuşumu en son 2010 yılında sıfır derece Koç burcunda gerçekleşmişti. Boğa burcunda gerçekleşen en son kavuşum ise 1941 yılında gerçekleşmişti. Gökyüzünde nadir olan bir kavuşuma şahitlik edeceğiz.

Bu kavuşum 16 Nisan’dan itibaren etkin olmaya başlayıp, 6 ay boyunca hayatlarımızda etkin olacaktır. Jüpiter Uranüs’ün Boğa’daki kavuşumu hem kolektifte, hem de 21 dereceye yakın BOĞA; AKREP; ASLAN VE KOVA burçlarında önemli gezegenleri olanların hayatlarında yeni bir döngüyü başlatacak. Her bir kavuşum; yeni bir düzeni, yeni bir değişim dalgasını beraberinde getirir. Hayatınızda önemli sıçramalar için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bu süreci izole kalarak kaçırmamalısınız. Doğum haritalarınızda Boğa burcunu hangi hayat alanınızı yönetiyorsa, o alanda  sürprizler, değişimler, ani gelişen olaylar getirecektir.

Bu kavuşum aniden patlak vererek gelişen olayların neticesinde yeni bir düzene geçişi, ekonomik sürprizleri, sürpriz fırsatları, ani değişim ve yenilenme isteğini, yeni umutları, inançlarda, ekonomik koşullarda reform isteğini, uç noktalara varabilecek duygusal salınımları, otantik olma isteğini anlatıyor.

Jüpiter ve Uranüs semboliği, öngörülemeyen, istikrarsız, gelgitli olayları da anlattığı için finansal anlamda abartı ve aşırı risk barındıran ve fırsat gibi duran koşulların da dikkatle ele alınması gerektiğine işaret ediyor.

Uranüs; bireyselleşme, özgürlük, yenilenme, aydınlanma, reformlar, isyanlar, devrimler ile ilgilidir.  Aynı zamanda yüksek teknolojiyi, dijital/sanal dünyayı, elektrik ve elektroniği, nükleer enerjiyi, radyo dalgalarını, bilgisayarları, interneti, büyük buluş ve icatları anlattığı gibi, devrimleri, isyanları, reformları, ani ve yüksek bilinç sıçramalarını da anlatır…

URANÜS; bazen şok ederek kişiyi atıl kaldığı konfor alanından çıkartıcı olayların da tetikleyicisidir. Jüpiter-Uranüs kavuşumunda kendi kişisel devriminizi yapabilirsiniz.

Kavuşumun gerçekleştiği BOĞA burcu ise, finansı, ekonomiyi, toprağı, ziraati, üretimi, doğayı, toprak anayı, maddi değerlerimizi, barınma, beslenme ihtiyacımızı ve beden algımızı anlatır. Topraktan gelen maden zenginliklerini, doğal kaynakları ve bolluk bereketi de simgeler…

Jüpiter ise astrolojide genişleme, büyüme, zenginleşme prensibidir. Güneş sisteminin en büyük gezegeni olarak, dokunduğu burcun özelliklerini büyüteç gibi büyütür, abartır, çoğaltır.

Uranüs ve Jüpiter BOĞA’da bir araya geldiklerinde, BOĞA burcu temaları olan bankacılık, finans sektöründe yapay zeka ve yüksek teknolojinin giderek yeni kahraman olması, üretken yeni yapay zeka ile finans sektörünün yeni normalinin doğuşu, yeni yapay zeka lider şirketlerinin ortaya çıkışı, bilgisayar teknolojisinde yeni gelişmeler, yeni maden zenginliklerinin bulunması, otomotiv sektöründe yapay zeka destekli ürünler, tasarım, üretim ve modifikasyon süreçlerinde optimum seviyede teknolojik performans, insan-makine etkileşiminin en yüksek standartlara erişimine yakın zamanda şahit olacağız.

Jüpiter’in büyüten ve abartan etkisinin bu konularda abartıya ve gücün yanlış kullanımını beraberinde getirebileceğini de unutmamalıyız.

Jüpiter’in Boğa’daki, yatırımlarla zenginlik ve itibar kazanma tutkusu, devrimleri ve ani gelişen olayların düzenleyicisi Uranüs ile birleşince ani gelişen ekonomik koşullarınızı değiştiren ani, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Uranüs’ün değişim enerjisi, Jüpiter’in etkisinde olan dini, ahlaki, felsefi, hukuki, eğitimsel konular üzerinde dünyada  yenilenme, yeni bir format atma, bir nevi aydınlanma enerjisi de getirmekte. Bu konularda yeniliğin oluşması için isyanlar, ayaklanmalar da gelişebilir.

Bu önemli kavuşumun herkese yeni farkındalıklar, yeni güzellikler getirmesi dileğiyle,

Zeynep Dilek Yılmaz

16.4.2024

 

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.