Astroloji Güncel YazılarAstroloji YazılarıMARS KOÇ BURCUNDA – SAVAŞÇI RUH

30 Nisan 2024by dilekyilmaz

Enerji, hareket, mücadele ve adrenalin gezegeni Mars, 30 Nisan – 9 Haziran arası yöneticisi olduğu KOÇ burcunda transit edecek. Koç kombinasyonlu eril ve öncü Marsiyen enerji ile canlanıyor, hızlanıyor ve yükseliyoruz. Nihayetinde azim ve güç ortaya ortaya koyabilecek duruma gelerek, 8 Nisan 2024’teki Koç Güneş Tutulması etkisi ile planladıklarımızı, potansiyelimizi ve yeni başlangıçları hayata geçirebiliriz.

Geminin dümenine geçiyoruz ve gücümüzü yeniden kazanıyoruz. Risk iştahımız yükselecektir.

Mars aktiftir, hareket edendir, eril prensiptir. Başlatma enerjisi vardır. Gerçek bir öncü ve yol açandır. Kolayca harekete geçip, hızlı karar verip adım atabiliriz. KOÇ ; zodyak burçlarının ilki olarak, öncü ve girişimci doğasıyla bir şeyleri başlatan, beklemeye sabrı olmayan, savaşçı, agresif, hem düşünce hem fiili olarak atak, dolaysız ve dürtüseldir. Dürtüsel hareket ettiği için sürekli yeni fikirlerle doludur. Bu dönem yeni başlangıçlar için harekete geçme motivasyonunu yakalayabiliriz.

Gözü kara olabilir, impulsif davranabilir, son denecek şeyi bir anda söyleyip, stratejik davranılması gereken yerde ölçüsüz, fazla direkt ve ben merkezci olabiliriz. Diplomasi, çok yönlü düşünme nafiledir.

Koç’taki MARS, liderdir ve bireyseldir. En zor hayat koşullarında dimdik durur. Bu dönem bireysellik ve kendi kendimizle olma isteği baskın çıkar. Macera, heyecan, rekabet ve keşif isteği yüksek olacaktır. Koç burcunun yönettiği alanda, kendinizle kalmak, tek başına hareket etmek, özgür olmak isteriz.

İlişkilerde ise aceleciliği ve güdüsel hareket etmeyi sembolize eder. Mars; LİBİDODUR. Koçta’ki yerleşimi, yüksek libidoya, ateşli bir MARS’a işaret eder.

Spora başlamak, ekstrem sporla uğraşmak, fiziksel olarak kendimizi değiştirmek, girişimci tarafımızı ortaya koymak için harika bir zamandayız.

Öz burcu ve Yükseleni Koç, Aslan ve Yay burçları parladıklarını, yaşam enerjilerinin arttığını ve daha cesur, girişimci bir ruha büründüklerini  hissedebilirler.

 

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.