Astroloji Güncel YazılarAstroloji YazılarıKOVA DOLUNAYI & BEKLENİLMEYENİ BEKLE

11 Ağustos 2022by dilekyilmaz

12 Ağustos 2022 sabahı 04.35’te Kova Burcunun 19 derecesinde sert bir Dolunay gerçekleşiyor. Uzun bir süredir üzerinde emek verdiğimiz konuların olumlu ve olumsuz sonuçları artık görünür olabilir. Dolunay evresinde Ay ve Güneş birbirlerine karşıt (180 derecelik) noktalarda bulunurlar. Bu dolunayda Güneş, yöneticisi olduğu güçlü benlik duygusu taşıyan sıcakkanlı Aslan burcunda yer alırken, Ay ise duygularını göstermekte zorlandığı, objektif aklın, mantığın, özgürlüğün, sıra dışı işlerin burcu olan KOVA’da yer alıyor.

Bu dolunay duygusal özgürlüğüne ve bireysel kararlarına düşkün Kova’da gerçekleştiği için duygu dünyanızda daha fazla ikilem ve karmaşa yer alabilir. Bir tarafınız rasyonel ve gerçekçi davranıp ve duyguların ihtiyaçlarının baskısından kurtulmak isterken bir tarafınız da ilişkileri mantıkla ve akılcı ele aldığınızda neleri eksik yaşayabileceğinize dair düşünceler taşımaktadır. Ne istediğinize tam karar verememek söz konusu olabilir. Bu dolunaya Satürn yakın bir etkileşim yapıyor ve duyguların daha kalıplara gireceğini sert ve kuralcı bir tutumla ilişkilere bakacağımızı gösteriyor.

BEN mi BİZ mi teması; ilişkilere, ekip çalışmasına, önemli kararlara damgasını vuruyor. Kova burcunda dolunay özgür ifade, yaratıcılık, bağımsız hareket etme arzusu ve bireysellikle yakından ilişkilidir. Bu yüzden dolunay etkisiyle baskı altında ya da kısıtlandığınızı hissettiğiniz ortam ve insanlardan uzaklaşmanız beklenebilir. Dolunayla birlikte kalabalık yapan şeyler ayıklanabilir ve bir diğeriyle kurulan ilişkideki çok fazla yakınlık sebebiyle klostrofobik bir “kişisel alan” arayışına girilebilir. Birbirlerinin içinde kimliklerini eritmeden ilişkilerde bireyselliğin muhafaza edilmesi sağlıklıdır.

Uranüs gezegeni Kova burcu dolunayında etkin olacak. Uranüs’ün öngörülemez, beklenilmeyeni hayatınıza taşıyan bir tarafı da vardır. Dolayısıyla dolunayla birlikte çılgınca, şaşırtıcı ve sınırlarınızı test eden durumlarla karşılaşabilir, daha önce hiç denemediğiniz şeyleri deneyebilir, planlarınızı değiştirebilir ve gizli arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Uranüs dokunuşlu Kova Dolunayı, yüksek gerilimli bir elektrik akımı ya da sıcak ve sakin bir yaz gününde aniden patlayan fırtına gibidir. Biraz çarpıcı, biraz çılgın, asi ve biraz da sürprizlerle doludur. Delinin kuyuya attığı taş gibi, 40 akıllıya meydan okumaktır.

Kova burcu teknoloji, bilim, bilgisayara, yazılım, uçaklar, elektronik ve elektronik, uzay, astroloji ve toplumsal meseleleri de simgelediğinden bu konular kişisel hayatınızda gündemde olabilir.

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.