Aşkın, çekimin, estetik ve güzelliğin sembolü Venüs ile şansın, büyümenin sembolü Jüpiter’in 29 Ocak 2024 haftasına yayılan şifalayıcı kozmik enerjisi sevgi, aşk konularında güzellikler, olumlu gelişmeler, kalbin şifalanması, yabancılar, farklı kültürden yana şans getirebilir.

🍀Toprak elementinden OĞLAK BURCUNDA hareket eden VENÜS’ün, BOĞA burcundaki JÜPİTER ile kurduğu bu etkileşim toprak, gayrimenkul, arsa, somut taşınabilir mallar ile ilgili konularda şans getirir. Öz burcu ve Yükseleni ve kişisel gezegenleri BOĞA, BAŞAK, OĞLAK, AKREP, BALIK ve YENGEÇ BURÇLARI en çok etkiyi alıyor olacaklar.

🍀Çevremizdekilerle bağlantı kurmak için daha güçlü bir arzu hissedebiliriz veya hatta kalplerimizin daha büyük bir sevgiye açıldığını fark edebiliriz.

🍀Özellikle kalıcı bir beraberliğin içine girebilirsiniz.  Bu etkileşimi başkalarını affetmek için kullanabilirsiniz ve en önemlisi kendinizi de affetmek için.

Aile içi yabancılaşmalar veya husumet varsa, çözümlenebilir. Venüs Jüpiter ile üçgen açı yaptığında, birinin dünyasında bir fark yaratabileceğinizi hissedersiniz, bu da sizin için oldukça motive edicidir.

Venüs, Jüpiter ile üçgen açı yaptığında,  şans eseri sizi doğru zamanda doğru yerde olmaya teşvik eder. Karşınıza gelen fırsatlara evet dediğinizden emin olun. İzole ve yalnız kalarak bu haftanın güzel enerjisini kaçırmayın 💜

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.