Astroloji Güncel YazılarAstroloji YazılarıKOVA BURCUNDA URANÜSYEN YENİ AY

9 Şubat 2024by dilekyilmaz

 

10 Şubat 2024 Cumartesi  saat 01:59 civarında, Ay ve Güneş, KOVA burcunun  20. Derecesinde kavuşup yan yana gelerek KOVA YENİ AY’ını başlatacaklar. Yeniay haritasında Uranüs’ün Boğa burcundan bir kare / 90 derece açı yaptığını görüyoruz. Bu yeni ay ile bağımsızlık, özgürlükler, sınırlar, başkaldırılar arasında gidip gelen durumlar söz konusu.

Yaşam alanınızı, dünyaya bakış açınızı, sosyal hayatınızı sürpriz şekilde değiştiren yeni kararlar, yeni vizyonlar, ani şekilde gelişen durumlar bu YENİ AY’ın 10-15 günlük büyüme fazı sürecinde hayatınızda görünür hale gelebilir. Geleceğe alan açan yeni şartlar, geleceğinizi şekillendiren önemli kararlar, özgürlüğünüze ket vuran kalıplardan uzaklaşma isteği, denenmemişi denemek,  sosyal haklar, bir yanda aidiyetlik hissi içinde olup bir yanda özgürlük sevdalısı olmak, marjinal ve bohem tavırlar bu yeni aya damgasını vuruyor. Kırılma noktalarınızı, ruhunuzun hassas taraflarını tetikleyen olaylar yaşayarak özgürlük bayrakları açabilirsiniz.

KOVA BURCU; dijital konular, yapay zeka, dijital finans, bilişim, elektrik elektronik, yapay zeka destekli ürünler, bilim, teknik, havacılık, uzay bilim, astroloji, moleküler biyoloji, kar amacı gütmeyen dernekler, vakıflar, sosyal ve bireysel haklar,  kolektife dair temalar ve insanlıkla ilgili konularla ilintidir. Bu YENİ AY; bu konularda yeni başlangıçları mümkün kılıyor.

Uranüs’ün sert açıyla eşlik ettiği yeni ay, deprem, uçak kazaları, uçaklar, havaalanları, internet, elektrik, elektronikle ilgili konularda ani gelişen olaylara işaret ediyor.

Kişisel astroloji haritalarımızda 15-25 derece arasında Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burcunda kişisel gezegenleri olanlar ani, sıra dışı, yenileyici ve özgürlük getiren değişimler yaşayabilir.

Otorite figürleri, liderler, yöneticiler, hayatımızdaki baba, eş, ebeveyn figürleriyle ilgili ani gelişmeler bekleyebiliriz.

Sağlık açısından dolaşım sistemi, damar problemleri, pıhtı, varisler, tansiyon ile ilgili problemler bu yeni ay ile hayatınızda görünür hale gelebilir.

Sevgiler,

Dilek Yılmaz

 

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.