Astroloji Güncel YazılarAstroloji YazılarıTERAZİ BURCUNDA AY TUTULMASI – PANDORA’NIN KUTUSU AÇILIYOR

15 Mart 2024by dilekyilmaz

25 Mart Pazartesi saat 10:13’te, 5° Terazi burcunda  Ay Tutulması, aynı zamanda dolunay  gerçekleşiyor. Etkisi 3 ya da 6 aya yayılabilir. Bu AY tutulmasından  en çok; Öz burcu, Ay burcu, Yükseleni ve diğer kişisel gezegenleri 0-10 derece Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeç burcunda olanlar etki alıyor olacaklar. Tutulma astroloji haritanızda hangi alana düşüyorsa, o alan aktif hale gelecektir.

Gökyüzünün ışıkları TERAZİ burcu temalarını sahneye taşıyor. Tutulmanın başrol oyuncusu Terazi; VENÜS yönetiminde, hava elementinden bir burçtur.  Motivasyonu; insanlarla bağ kurmak, ilişki içinde olmak, romantik yaklaşımlar, denge, köprü kurmak, arayı bulmak, uyum, diplomasi ve adalettir.

Tutulmanın öncü nitelikteki TERAZİ’de olması, davalar, hukuk, adalet arayışı, mahkemeler, danışmanlıklar, ilişkiler, ortaklıklar, işbirlikleri, evlilikler, boşanma, alma-verme dengesi, ben/biz temaları ve sanat/estetik, dekorasyonla ile ilgili hızlı gelişmelerin gündeme geleceğine işaret ediyor.

Tutulmanın Güney Ay Düğümü civarında gerçekleşmesi, geçmişten gelen kişilerin, ucu açık kalmış konuların da kadersel olarak iş başında olacağını gösteriyor.

Başkalarına bağlı ya da bağımlı olmanın ya da size bağımlı olan kişilerin  sağlıksız ve zor yönleri ile de uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Ay Tutulmaları; sonlanma, tamamlanma, ortaya çıkma, görünür hale gelme ile ilgilidir. Duygusal gelgitler, içsel dönüşümler, farkındalıklar  ve bunların neticesinde muhasebe yapma ve önemli kararlar alma gibi etkiler yaşatabilir.  Görmezden gelinen duygular, arzular da açığa çıkar.

Tutulma sırasında gökyüzünde  Kraliyet yıldızlarından Aldebaran yükseliyor. Mesajı; dürüstlükten ve doğruluktan  ödün vermeyen ilişkilerin  ayakta kalırken, vermeyenlerin ise sonlanma yaşayacağıdır. Dengenin bozulduğu, haksızlıkların yapıldığı, geçmişten gelen adaletsizliğin zirve yaptığı, hakkınızın yenilmiş olduğu tüm ilişkilerden kopma, uzaklaşma kararı alabiliriz. İlişkilerde, işbirliklerinde, ortaklı işlerde kayıplar, ikilemler ve tekrarlar gündeme gelebilir.

İlişkilerde eski realitede ölüp, yeni bir realitede doğmak kaçınılmaz olabilir. Elveda diyecek kadar cesursan, hayat seni yeni bir merhaba ile ödüllendirir. Yeni ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar yapılabilir.

Tutulma dönemlerinde bir işe başlama ya da ayrılma, işinizde önemli bir vites değişikliği, şehir-ülke gibi yer değişimleri, yeni biriyle tanışma, evlenme ya da boşanma, doğum-ölüm gibi önemli temalar başroldedir. Her tutulma, hayatımızda ve kalbimizde yeni bir kapı açar. Tutulmalar, yeni ve farklı deneyim alanlarına açılan kozmik kapılardır.

Tutulma anında Güneş-Neptün kavuşumunun etkin olması, manevi-ruhsal açıdan derinlik, duyu dışı algılamanın, sezginin, yaratıcılığın hoşgörü ve empatinin artması gibi etkiler verirken, gölge yanıyla kafa karışıklığı, belirsizlik, sisli bir zihin, duygu denizinde kaybolma ve kolay kandırılmayı da gündeme taşıyabilir. Egoyu, varoluşu ve yaşam amacını temsil eden Güneş’in ifadeleri, Neptün ile temasa geçmesiyle çözülür ve dağılır. İçimizdeki yaratıcı enerji bu astrolojik tesir altında çok daha kolay tezahür edebilir.

Medikal olarak; bel bölgesi, böbrekler ve şekerle ilgili hastalıklara dikkat etmekte fayda var.

Hayırlı ve güzel başlangıçlara vesile olan bir tutulma dilerim.

Dilek Yılmaz

15.03.2024

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.