10 Mart 2024’te saat 12.00’de 20 derece  Balık burcunda bir YENİ AY yaşanacak. YENi AY; yeni başlangıçlar, yeni girişimler, ilkler veyeni tohumlar ile ilgilidir. Bu yeni aya SATÜRN ve NEPTÜN de eşlik ediyor ve URANÜS de güzel bir destek veriyor.
Balık burcu; engin denizler gibi sınırsız bir yaratıcılık kaynağı, aşkın bir enerji, dipsiz bir hayalgücü ve kozmik antenlerinizin uzanabileceği en üst seviyedeki süptil kozmik enerjilerdir.
Fedakarlık, sezgisellik, duygusal açıdan sınırsız bir okyanus gibi cömert olmak, egoyu çözen durumlarla karşılaşmak, akışa bırakmak, kendini bir amaca karşılıksız hizmet etmeye adamak, şifa, tıp, ilaç sektörü, evrensel yaratıcılık gerektiren sanatsal işler, müzik, dans, görsel sanatlar, resim, şiir, hikaye, edebi anlatımlar, inançlar, mistik konular, şifasal enerjiler, alternatif tedaviler  Balık burcu temalarıdır. Bu yeni ayda, hayatınızda bu BALIKSI temalarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
Şifalanması gereken konularda adım atmak için evren sizi destekliyor. Kendi içinizdeki şifacıyı keşfedebilirsiniz. Eğer bir amacınız ve güçlü bir iradeniz varsa ve çaba gösteriyorsanız, Satürn’ün rüzgarını arkanıza alıp, emek ve zaman harcadığınız bir konunun daha görünür hale geldiğine, geçmişten gelen emeklerinizin, gayretlerinizin ödüllendirildiğine şahit olabilirsiniz.
Bu yeni ayın getirebileceği olumsuz etki ise Neptün etkisi olacaktır. Balık arketipinin çok fazla akışa bırakan, elden avuçtan hemen kayarak kaçan, gerçekle yüzleşmesi gereken yerde izole olan değişken enerjisi, Neptünyen dokunuşla artabilir. Olayları, kişileri fazla idealize etme, fazla anlam yükleme, kandırılma, aldatılma, dolandırılma, 3 birimlik bir şeyi 10 birim gibi görme, gündüz düşlerine dalma, sadece isteyerek ve hayal ederek bir şeylerin olacağına inanma, çaba göstermeden büyük hedefler, büyük hayaller peşinde koşma bu yeni ayın sisli, bulanık enerjilerinden sayılabilir.
Sağlık olarak, ayak, ayak bilekleri, aşil tendon, lenfler, akciğerler, sinir sistemi, sinirlerle ilgili hastalıklar bu yeni ayda hayatınızda görünür hale gelebilir.
Bu yeni ayda, MARS VE URANÜS arasındaki sert açı; kazalara, planlarda ani değişimlere, uçak, havayolları ile ilgili iptallere, sıkıntılara, elektrik elektronik, motor, bilgisayarlarla ilgili arızalara, siber saldırılara, teknolojik aletlerin bozulmasına işaret ediyor. İkili ilişkilerde ani öfke patlamaları, özgürlük isteği, bireysel ihtiyaçlar artabilir.
Bu yeni aydan en çok BALIK; BAŞAK; İKİZLER ve YAY BURÇLARI etki alıyor olacaklar.
Kendinize iyi davrananın, unutmayın hayattaki en uzun ilişki yine kendinizledir.

 

Sevgilerimle,
Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.