Astroloji Güncel YazılarAstroloji YazılarıVENÜS KOVA BURCUNDA PLÜTO ile KAVUŞUYOR

15 Şubat 2024by dilekyilmaz

16 Şubat’tan itibaren gökyüzünde yaklaşık 10 gün boyunca aktif olacak olan KOVA burcundaki VENÜS ve PLÜTO kavuşumu ilişkiler, kendimize verdiğimiz değer, ilişkiler aracılığıyla hissettiğimiz değer duygusu ve parayla olan ilişkimiz hakkında önemli sorgulamalara, bu konuları ciddi anlamda psikanalizini yapmaya, değişime, dönüşüme,  güç savaşlarına ve takıntıya işaret ediyor.

Bu transitten en çok ÖZ BURCU VE YÜKSELENİ KOVA, ASLAN, TERAZİ, İKİZLER, AKREP, BOĞA burçları etki alıyor olacaklar.

16 Şubat’tan itibaren Venüs’ün hem Mars hem de Plüton ile kavuşumları ilişkilerde derinlik, tutku ve yoğunluk, kıskançlık ve manipülatif etkiler yaratacaktır. Enerjisi düşmüş ve zor ilerleyen ilişkiler bu etki altında sonlanabilir.

Sevginin, yaratıcılığın, çekimin, finansla ilgili gelişmelerin sembolü VENÜS; hava elementinden olan KOVA burcunda ilişkilerinde son derece uçucu, özgürlük yanlısı, zihinsel, entellektüel, dış görünümden çok zihinsel uyarıma önem veren bir renk taşır. Farklı, sıradışı arkadaşlıkları olur. Uzak, soğuk ve kayıtsız durabilirler. Kova, saoğuk ve kuru doğada olan SATÜRN yönetiminde olduğu ve içinde duygusu anlatan nemli unsur barındırmadığı için duygular burada ön planda değildir ve donuktur.

KOVA VENÜS’Ü gökyüzünde aktif olduğunda zevklerde ve beğenilerde sıradışı, otantik, marjinal olana ilgi artar. Yaratıcı, denenmemiş ve zamanın ötesinde olan enerjiler iş başındadır. Farklı işler ve projeler üretmenin mükemmel zamanıdır. Kendi modalarını kendileri yaratabilirler. Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler onlar için her şeyden önemlidir. Hümanist görüşleri ile sosyal bilinçleri oldukça gelişmiştir.  Venüsyen enerji; duygusal olmayan, mantığın ön planda olduğu KOVA BURCUNDA buram buram aşk kokan bir formda karşı cinse yaklaşmaz. İlişkiler arkadaşça başlayıp daha sonra ilişkiye dönüşebilir.

Yaklaşık 10 gün boyunca etkin olacak olan Venüs ve Plüto kavuşumu;  yoğun tutkuyu, sevgi, değer görmek ve maddi /manevi güç elde etmek adına manipülatif davranmayı, teşhirciliği, cinsel tahrik ve erotizm yoluyla istediğini elde etme çabalarını anlatır.

Sevginin gezegeni Venüs ile dönüşümün gezegeni Plüto arasındaki bu açı, aynı zamanda aşkta güç savaşlarına işaret eder. … Uygun olmayan bir partnere mazoşistçe sevgi duymak, yıkıcı ve patolojik aşk deneyimleri, ıssız adam/kadın modunda yaşanan beraberlikler, tabuları ve tehditleri barındıran ilişkiler gözlemlenir.

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.