Astroloji Güncel YazılarAstroloji YazılarıDR. BEDRİ RUHSELMAN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

17 Şubat 2024by dilekyilmaz

Dünyaya bazı varlıklar gelip gitmiştir ki, bunlar insanlığın tekamül yolunda kalkınarak hızlı hamleler alabilmesi için bütün yaşamlarını tümüyle bu işe adamışlar, bu gaye ve maksat uğrunda yaşamışlar ve yapmış oldukları işlerin hiçbirinden ne maddi ne manevi hiçbir karşılık beklemeyi hatırlarına bile getirmemişler ve yaptıkları ve yapmak istedikleri işleri yaparken hızlarını ne beşeri herhangi bir teşvik edici duygudan almışlar, ne de beşeri herhangi bir endişeye kapılarak yavaşlatmışlardır.
Bunlar, belki büyük bir idrak berraklığına beşeri kimlikleri dolayısıyla ( bedenli olmaları dolayısıyla), varmış olmamakla birlikte, bu işlerini, bu fiil ve hareketlerini, yalnız bir “vazife” olarak kabul etmişler ve bu vazife uğrunda bütün his ve kişisel endişelerini tereddüt etmeden geçmişlerdir.
İşte bunlar Dünyada mümkün olabilen bir “vazife bilgisi” ve “vazife kapsamı bilgisi” planının seziş idrakine varabilecek kadar yükselmiş vazifedar varlıklardır. Bunlar arasında görünen görünmeyen, tanınmış, tanınmadan geçip gitmiş, büyük kültür devrimcileri, ruhların yükselişinde rol oynayan büyük önderler, insanların tekamüllerini hızlandırmak için ömürlerini tüketmiş olan ender varlıklar, hakiki peygamberler ve hakiki candan yol göstericiler vardır.

Bedri Ruhselman

Metapsişik Tetkikler ve İlmi Araştırmalar Derneğinin kurucusu, dünyada Neo- Spiritüalizmin öncüsü, İlâhi Nizam ve Kainat kitabının derleyicisi vazifedar varlık Dr. BEDRİ RUHSELMAN’ı ölüm yıldönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.