Astroloji Güncel YazılarAstroloji YazılarıBAŞAK BURCUNDA DOLUNAY: ÇALIŞAN KAZANIR –  HASAT ZAMANI

23 Şubat 2024by dilekyilmaz

24 Şubat 2024  Başak burcunun 5. Derecesinde, Güneş Balık’ta AY ise BAŞAK burcunda karşı karşıya geldiğinde dolunay fazı yaşayacağız.

Dolunaylar, sonuç alma, bir işi tamamlama, çözülme ve sonlandırma enerjisi taşır. Ekilen tohumların, başlatılan işlerin meyva verdiği dönemlerdir. Etkisi öncesi ve sonrası olmak üzere +/-15 gündür.  Dolunay zamanı Ay tüm enerjisini bulunduğu burç vasıtasıyla ortaya çıkaracaktır.

Bu dolunay;  hayaller ile gerçeklerin, duygularla mantığın,  mükemmelliyetçiliğin, aşırı detaycılığın bünyenize fazla geldiği ve kendinizi sorguladığınız anlara, işlevsel ve verimli kılınması gereken işlere, maddi olarak ince hesap kitap gereken konulara,  kategorize edip sadeleşmesi gereken ince işlere, fiziksel ve ruhsal detoks gereken durumlara,  ruhsal ya da fiziksel şifa gerektiren durumların hayatınızda iyice görünür olduğu zamanlara tekabül eder. Dolunay ışığı ile bu durumları aydınlatacak ve farkındalıklar kazandıracaktır.

Başak burcu; çalışmak, fayda, hizmet üretmek, sadeleşmek, sapla samanı, faydalı olanla faydasızı ayırmak, hasat yapmak, mükemmelleştirmek, ayrıntılandırmak, kategorize etmek, bunları yapayım derken anksiyete bozukluğu, obsesyon, endişe, kendini eleştirmenin, beğenmemenin tavan yaptığı psikolojik durumlarla yatıp kalmak, sağlık, bakım, şifa, bağırsaklar, huzursuz bağırsak sendromu, boşaltım ve sindirim sistemi ile ilintilidir.

Önümüzdeki 15 gün boyunca bu temalar hayatınızda ön plana çıkabilir.

BALIK -BAŞAK AKSI; şifa, sağaltım, sağlık, tedavi ve bakım ile ilgilidir. Bu dolunay civarı, sağlık, tedavi ile ilgili konularda bir sonuç alabilir ya da işle ilgili bir konuda bir prosedürü tamamlayabilirsiniz. Detoks, diyet, arınma programları için güzel bir zaman dilimindeyiz.

BAŞAK; aynı zamanda önemsiz şeylerin önemine fazlasıyla önem veren bir burçtur. Oturduğu yerden kalite kontrol uzmanı gibi hata yakalar, kusur görür. Ayrıntıda kaybolur. Herşeyi mükemmel haliyle yapmak isteyen ve herkese de bu beklentiyle yaklaşan BAŞAK için bu durum kahredicidir. O yüzden anksiyetesi tavan yapar. Bu dolunayda AY-SATÜRN karşıtlığı, obsesif düşüncelerin, takıntıların, endişelerin depresif moda sürüklemesine de dikkat çekiyor. Herşeyi kontrol edemeyeceğimizi, belirsiz, düzensiz yaşam koşullarına da uyumlanmamız gerektiğini öğrenmemiz gerekiyor.

DOLUNAY sırasında gökyüzünde KOVA burcundaki VENÜS-MARS-PLÜTON kavuşumu; ilişkilerde derinliği, tutkuyu, sahiplenmeyi ve kıskançlığı arttırabilir. Duygularda aşırılık, aşk ve nefret arasında gidip gelme, duygusal hezeyanlar bu dolunayda ilişkilerin sınavı olacaktır. Aldatılma, gizli hesaplar, gizli ilişkiler, madd manevi güç elde etmek için cinselliği, erotizmi kullanma, buna yönelik manipülasyonlar bu dolunayda ayyuka çıkabilir.

Kendinize iyi davranın.

Zeynep Dilek Yılmaz

Takip Edin

Paylaşmak Güzeldir

Content Protection by DMCA.com

Telif Hakkı 2020@ Z.Dilek Yılmaz.